PROZOR- RAMA:

Ministar Grubeša uručio vrijednu donaciju OŠ Ivan Mažuranić u Gračacu

grubeša
21.10.2016.
u 14:00

Ministar pravde BiH Josip Grubeša sa svojim suradnicima uručio je kompjutorsku opremu za Osnovna škola ¨Ivan Mažuranić¨ u Gračacu i područnu školu u Ustirami, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Naime Ministarstvo pravde BiH objavilo je krajem rujna natječaj za dodjelu donacije – kompjutorske opreme, namijenjene osnovnim školama u državnom vlasništvu,  školama u koje idu djeca iz Bosne i Hercegovine i koje se nalaze na teritoriju BiH.

Na natječaj su se mogle prijaviti zainteresirane škole koje će kompjutorsku opremu koristiti u nastavnom procesu kako bi poboljšali i osuvremenili uvjete rada te omogućili lakši pristup informacijama.

Učiteljica razredne nastave Magdalena Jeličić bila je inicijator ideje da  škola aplicira na spomenuti javni poziv. S učenicima Područne škole Ustirama i kolegom učiteljem Draganom Tadićem osmislila je kratku prezentaciju kojom su predstavili uvjete rada u školi te potrebu za daljnim opremanjem učionica kako bi osigurali suvremen način izvođenja nastave.

Trima školama s područja BiH dodjeljena je kompjutorska oprema, a jedna od njih je upravo škola Osnovna škola ¨Ivan Mažuranić¨ u Gračacu i područna školu u Ustirami.

Školi je jučer u posjetu došao i sam ministar pravde BiH Josip Grubeša sa svojim suradnicima te tom prigodom uručio kompjutorsku opremu. Učenici i nastavno osoblje iskreno su se zahvalili na vrijednoj donaciji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?