Nakon terorističkog apada

Ministrica Pendeš uputila telegram sućuti obiteljima poginulih vojnika

marina pendeš
19.11.2015.
u 18:49

U telegramu se izražava nevjerica i tuga u povodu tragične smrti vojnika Almira Salkića i Nedeljka Radića

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš, koja u Daytonu, Ohio (SAD), prisustvuje radu Konferencije povodom 20. godina potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma, povodom terorističkog napada u kojem su jučer ubijena dva pripadnika Oružanih snaga BiH, planirala je prekinuti posjet, ali zbog složenih procedura uvezivanja programa putovanja i zrakoplovnih letova, nije mogla doputovati u zemlju.

Odmah po primitku vijesti o ovom terorističkom napadu, ministrica Pendeš uputila je telegram sućuti obiteljima ubijenih pripadnika OS BiH.

U telegramu se izražava nevjerica i tuga u povodu tragične smrti vojnika Almira Salkića i Nedeljka Radića, ističući "da je ovo napad na sve nas u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH, kao i na državu BiH".

Također, ona je svojim zamjenicima i suradnicima u MO i OS BiH dala jasne instrukcije i upute o djelovanju u novonastaloj situaciji, kako bi s ostalim nadležnim institucijama i agencijama nastavili aktivnosti sprečavanja i borbe protiv terorizma u BiH.

U svojoj poruci ministrica Pendeš je naglasila da će MO i OS BiH nastaviti izvršavati svoje zadatke još profesionalnije, spremnije i odlučnije, u skladu sa zakonskim nadležnostima i obvezama koje našu zemlju približavaju NATO integracijama, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MOBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije