vrijeme

Mostar danas najtopliji sa 24 stupnja, sutra oblačno u cijeloj zemlji

mostar šetnja
25.04.2021.
u 17:18

U Bosni i Hercegovini danas je bilo sunčano vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 14.00 sati: Bjelašnica 2; Ivan-sedlo 16; Sokolac 17; Neum 19; Bijeljina, Gradačac, Sarajevo, Trebinje i Tuzla 20; Bugojno 21; Banja Luka, Bihać i Sanski Most 22; Grude i Zenica 23 i Mostar 24 stupnja. 

Sutra u Bosni i Hercegovini postepeno naoblačenje prijepodne. U drugoj polovici dana će preovladavati oblačno vrijeme. Slaba kiša se očekuje u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog smjera. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima vjetar istočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 14 i 20 stupnjeva. 

U Sarajevu povećanje oblačnosti prijepodne. U drugoj polovici dana oblačno vrijeme. Slaba kiša se očekuje u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 3, a najviša dnevna oko 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije