BEVANDA PORUČIO:

Mostar neće i ne treba imati poseban status

'BiH,18.04.12. Mostar,   Sladan Bevanda Photo:Stojan Lasic'
Foto: Stojan Lasić
30.01.2014.
u 09:16

- Ovo je još jedno uvođenje paralelizama u Mostar - rekao je Bevanda

Nakon što je na zadnjoj sjednici federalnog Parlamenta amandmanima koje su usuglasile tri većinski bošnjačke stranke omogućeno da odluku o privremenom financiranju za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2014. godine donosi gradonačelnik Mostara uz suglasnost načelnika za financije Grada Mostara, čeka se na odluku federalnog Doma naroda i konačnu potvrdu ovih zakonskih promjena. Kako doznajemo, Dom naroda FBiH će zasjedati u prvoj polovici veljače, a na dnevnom redu će se naći i ovo pitanje. Što će se na ovoj sjednici događati i kako će izaslanici odlučiti, ostaje vidijeti. U međuvremenu na odluku federalnog Parlamenta je reagirao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostara Slađan Bevanda koji nam je rekao kako je ovo novi udar na većinsku volju građana Mostara.

- Ovo je još jedno uvođenje paralelizama u Mostar i pokušaj da se od Mostara pravi grad slučaj. Mi smo predlagali da ista pravila vrijede i za ostale općine i gradove, ali je to odbačeno. Ja samo mogu reći kako Mostar neće imati poseban status, niti za tim ima potrebe. Također, HDZ BiH sigurno neće biti generator problema u gradu - poručio je Bevanda. (mk)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?