vrijeme

Na Bjelašnici jutros minus 6 stupnjeva, u Mostar i Neumu 12

ilustracija
24.12.2019.
u 08:06

U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežito oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -6; Drvar -1; Bihać, Sanski Most 0; Bugojno, Ivan Sedlo, Prijedor 1; Sokolac 2; Banja Luka, Livno 3; Sarajevo 4; Srebrenica, Zenica 6; Tuzla 7; Bijeljina, Gradačac, Zvornik 8; Doboj, Grude, Široki Brijeg, Trebinje 9; Stolac 11; Mostar i Neum 12 stupnjeva

Danas će u Bosni i Hercegovini prijepodne preovladavati umjereno do pretežito oblačno vrijeme. U ostatku dana u većini područjima se očekuje smanjenje naoblake. U prvom dijelu dana ponegdje u Bosni je moguća povremena i slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjeren, prije podne s jakim udarima, sjeverni i sjeverozapadni. U večernjim satima u Bosni vjetar u skretanju na jugozapadni. Dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

U Sarajevu veći dio dana pretežito oblačno vrijeme. Prijepodne je moguća povremena i slaba kiša. Dnevna temperatura oko 5 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije