grude

Načelnik Grizelj primio učenika generacije Petra Alerića

Grude
09.06.2016.
u 17:11

Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj primio je učenika generacije Petra Alerića, učenika 4B razreda opće gimnazije Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude, zajedno s ravnateljem škole prof. Mladenom Lekom, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Prigodom kratkog razgovora načelnik je istaknuo izvrsnost kod učenika koju treba prepoznavati i vrednovati. Na tijelima vlasti u lokalnoj zajednici je zadaća pripremati uvjete za kvalitetan život i uključivanje što većeg broja ljudi u rješavanje problema u toj zajednici pa tako i mlade generacije učenika i studenata.

Učenik generacije Petar Alerić je rekao kako bi, kada bi mogao, htio bi se vratiti u prvi razred gimnazije. Njegov vjerojatni izbor u nastavku školovanja biti će strojarski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Sukladno ustaljenoj praksi načelnik je učenika nagradio novčanim bonom i prigodnim knjigama. Uz razmjenu međusobnih dobrih želja završen je prigodni prijem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?