Ako nemate ideju što danas za ručak, onda napravite špagete. Nema tko ih ne voli, lako se spremaju, a najviše se jedu bolonjeze. Pred vama je recept za najsočnije špagete u bijelom sosu. Osim tjestenine, potrebna vam je i pavlaka, bijeli luk i kačkavalj. Od samo pet sastojka napravite kremastu tjesteninu, za svoju obitelj ili posebne goste. S obzirom na to da je ovaj recept pravi hit na internetu i da ima 12 milijuna pregleda, sigurno ćete se i vi oduševiti njime, piše Stvarukusa.
Sastav:
200 g špageta
150 ml pavlake
2 čena bijelog luka
200 g kačkavalja
peršin
Priprema:
Stavite špagete da se kuhaju, pa uzmite jednu čašu vode u kojoj se kuhaju špagete. U posudu s vrućim uljem dodajte bijeli luk i ostaviti dok ne porumeni, ali pazite da ne zagori. Dodajte pavlaku, malo soli, izrendan kačkavalj, promješajte i ostavite da se kuha nekoliko minuta. Dodajte špagete, čašu vode od špageta, peršin, sve promješajte i neka se još malo kuha.