oduševit će vas

NAJKREMASTIJA TJESTENINA ZA KOJOM JE POLUDIO SVIJET: Špagete u bijelom sosu - recept od 12 milijuna pregleda

04.11.2021.
u 08:11

Pred vama je najbolji recept za špagete u bijelom sosu, kakve do sada sigurno niste probali

Ako nemate ideju što danas za ručak, onda napravite špagete. Nema tko ih ne voli, lako se spremaju, a najviše se jedu bolonjeze. Pred vama je recept za najsočnije špagete u bijelom sosu. Osim tjestenine, potrebna vam je i pavlaka, bijeli luk i kačkavalj. Od samo pet sastojka napravite kremastu tjesteninu, za svoju obitelj ili posebne goste. S obzirom na to da je ovaj recept pravi hit na internetu i da ima 12 milijuna pregleda, sigurno ćete se i vi oduševiti njime, piše Stvarukusa.

Sastav:

200 g špageta
150 ml pavlake
2 čena bijelog luka
200 g kačkavalja
peršin

Priprema:

Stavite špagete da se kuhaju, pa uzmite jednu čašu vode u kojoj se kuhaju špagete. U posudu s vrućim uljem dodajte bijeli luk i ostaviti dok ne porumeni, ali pazite da ne zagori. Dodajte pavlaku, malo soli, izrendan kačkavalj, promješajte i ostavite da se kuha nekoliko minuta. Dodajte špagete, čašu vode od špageta, peršin, sve promješajte i neka se još malo kuha. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije