emotivno

Najljepši poklon: Djevojčice su pod borom našle - malog brata

beba
08.12.2015.
u 16:43

Kako bi djevojčice zauvijek pamtile susret s posvojenim dječakom, roditelji su ga stavili ispod jelke i pozvali djevojčice. Chloe, Emma i Maci bile su oduševljene...

Amerikanka Courtney Solstad iz Teksasa snimila je emotivnu reakciju svoje tri kćerki nakon što su pod božićnim drvcem ugledale 'dar' - malenog brata Nathana kojeg je par Solstad usvojio.

Kako bi djevojčice zauvijek upamtile susret s posvojenim dječakom, roditelji su uspavanu bebu stavili ispod jelke i pozvali djevojčice. Chloe, Emma i Maci bile su oduševljene, a bilo je i suza. 

Da će dobiti malenog brata djevojčice do tada nisu znale. Video je objavljen na Facebooku i do sada ga je pogledalo više od pola milijuna ljudi. 

Djevojčice su u šoku prekrile usta rukama, a najstarija je zaplakala. Nakon prvotnog iznenađenja prišle su bliže kako bi upoznale malenog Nathana.

- Naš mali dječak nevjerojatno je savršen! Zdrav je i sretan i jednostavno je nešto najljepše što smo ikad vidjeli - napisala je Courtney na Facebooku, a proširena obitelj dobila je brojne pozitivne komentare. 

Video možete vidjeti na https://youtu.be/MpgjWTGZJOM

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?