Prognoza vremena

Nastavlja se kišno i oblačno vrijeme, sunčano samo u nedjelju u Hercegovini

19.02.2016., Zagreb - Kisni dan u gradu.   Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
20.02.2016.
u 08:00

Jače naoblačenje sa zapada danas će u BiH uvjetovati kišu u nizinama, a na planinama snijeg, piše Večernji list BiH. Glavnina oborina bit će prijepodne. Očekuje se između 5 i 15 litara oborina po m2, u sjevernim područjima i manje od 5 litara. Snijeg se očekuje iznad 900 metara nadmorske visine. Poslijepodne će doći do prestanka oborina i smanjenja oblačnosti. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana okrenut će na jugo. Jutarnja temperatura između 1 i 8°C. Dnevna temperatura između 3 i 12°C. Sutra u Hercegovini pretežito vedro. U Bosni se očekuje naoblačenje sa sjevera koje će uvjetovati umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Više oblačnosti bit će u sjevernim područjima. Vjetar slab, umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura između -2 i 5°C. Dnevna temperatura uglavnom između 10 i 16°C.

U ponedjeljak povećanje oblačnosti s juga će uvjetovati umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera.Jutarnja temperatura između 1 i 8°C. Dnevna temperatura između 11 i 18°C. U utorak naoblačenje sa sjeverozapada će u nizinama uvjetovati kišu, a u višim područjima snijeg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije