Borba protiv zaraze

Ne propustite poseban prilog: Sve o virusu koji je stopirao svijet

12.10.2020.
u 21:13

Cijeli tjedan darujemo po jedan poklon u svrhu prevencije, savjetovanja i sprječavanja širenja koronavirusa

Kao i do sada Večernji list nastoji pravovremeno i točno informirati, savjetovati i pomoći u prevenciji širenja koronavirusa. Stoga smo osmislili „tjedan borbe protiv širenja koronavirusa“.

Od ponedjeljka 12. listopada do petka 16. listopada svaki dan poklanjamo jedan dar svim čitateljima Večernjeg lista. Nakon što smo u ponedjeljak svim čitateljima poklonili zaštitne maskice i utorak posebni prilog Savjeti za rad od kuće, nastavljamo s poklonima u svrhu borbe protiv širenja koronavirusa.

U srijedu poklanjamo priručnik Sve o virusu koji je stopirao svijet u kojem donosimo što smo naučili o koronavirusu, razbijamo već ustaljene mitove i saznajemo tko ima prioritet pri testiranju. Pronaći ćete i savjete što morate učiniti ako poželite korisnike domova dovesti na boravak kućama.

U četvrtak poklanjamo prvi poster - Najčešći simptomi COVID-a 19 – praktičan vodič u koji će vas informirati o simptomima koje izaziva zaraza koronavirusom.

U petak ne propustite drugi poster – Upute za ponašanje u pandemiji – u kojem ćete imati jednostavan pregled najvažnijih koraka u prevenciji zaraze.

U Večernjakov tjedan borbe protiv širenja zaraze koronavirusom uključili su se i naši partneri Stada, Sinomarin i Zona vital.

Pazimo jedni na druge i ostanimo zdravi uz darove Večernjeg lista svaki dan do petka 16. listopada.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije