Dodik vs Bosić

Nema pomirenja između dva bloka u RS-u

dodik i bosic
11.01.2016.
u 20:25

Jedinstveni i jednoglasni 9. siječnja je dan Republike Srpske. Dan nakon, druga, duga, stara priča.

Predsjednik RS Milorad Dodik poručuje da nema pomirenja, kada je riječ o odnosu dva politička bloka u ovom entitetu. Nastavlja optuživati Savez za promjene za izdaju. Oni pak, uzvraćaju optužujući Dodika za kriminal. Zajedništvo je kratko trajalo, koliko i posjet izaslanstva iz Srbije.

Jedinstveni i jednoglasni 9. siječnja je dan Republike Srpske. Dan nakon, druga, duga, stara priča. Dva su bloka za Milorada Dodika, jedan njegov narodni, drugi suparnički izdajnički, javlja N1. 

"Kad god urade nešto naopako u Sarajevu, oni plasiraju priču o kriminalu ovdje, glasuju da 150 000 KM daju više Ustavnom sudu, u trenutku kada taj Ustavni sud ruši dan RS. Sljedeći dan pričaju o tome kako je ovdje kriminal i korupcija", kaže Dodik.

Optuženi za izdaju srpskih interesa u Sarajevu, iz Saveza za promjene odgovaraju optužbama za kriminal i korupciju.

"Otvorene su razne istrage, oko vile i druge, Dodika to dodatno pravi nervoznim", stav je Mladena Bosića, lidera oporbe u RS.

Jedinstvo oko 9. siječnja dva suprotstavljena bloka pokazala su i zajedničkim prijedlogom Zakona o Ustavnom sudu BIH. Jesu li potpisima pokazali iskrenost, ili se sprema teren za novi okršaj. Onaj izborni!

Nekadašnji pulen međunarodne zajednice sada ima samo podršku Ruske federacije, čiji je veleposlanik i nazočio obilježavanju Dana RS. Dodik nema podršku Amerike, a za šurovannje s njom optužuje Savez za promjene koji ga kaže tako ruši.

Srušit će ga upletenost u kriminal odgovaraju iz Saveza, međusobne optužbe događaju se u godini lokalnih izbora, a neposredno nakon radničkih prosvjeda zbog zakona o radu po MMF naredbama. No, o tome više nitko i ne govori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije