UHVAĆEN NA DJELU

Nevjerojatan slučaj u BiH: Ima kuću s bazenom, a puni ga iz uličnog hidranta

Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija doo Sarajevo
1/2
24.07.2022.
u 16:54

Protiv osobe koja je neovlašteno koristila vodu poduzet će se zakonom predviđene mjere i radnje, objavili su iz komunalne tvrtke Vodovod i kanalizacije.

Čovjek u Sarajevu ilegalno se spojio na ulični hidrant kako bi napunio bazen, objavili su iz sarajevske komunalne tvrtke Vodovod i kanalizacije.

- Dana 23.07.2022.godine oko 01:00 sat pripadnici Službe za kontrolu, KJKP "ViK"d.o.o. Sarajevo, utvrdili su neovlašteno korištenje komunalne vodne usluge. Nakon što smo dobili informaciju o navedenom događaju u naselju Kobilja Glava, ekipe Službe kontrole izašle su na lice mjesta i tom prilikom utvrdili neovlašteno korištenje vodne usluge, na način da je jedan od potrošača s uličnog hidranta neovlašteno koristio vodu, tako što je punio privatni bazen za kupanje - stoji u priopćenju, a protiv osobe će se poduzeti zakonom predviđene mjere i radnje.

- Protiv osobe koja je neovlašteno koristila vodu poduzet će se zakonom predviđene mjere i radnje. Ovom prilikom zahvaljujemo se građanima na suradnji i pruženoj pomoći - dodali su.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije