Ispraćen još jedan naraštaj maturana

Ni kišovito i prohladno vrijeme nije zaustastavilo defile mladosti i ljepote

maturanti u Kiseljaku
Foto: Ana Popović
1/2
04.05.2024.
u 14:20

Kiseljak je ovih dana ispratio još jedan naraštaj maturanata dvaju srednjih škola. U pitanju je 61. naraštaj maturanata Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak te 31. naraštaj Srednje strukovne škole Fojnica koja od rata djeluje u Kiseljaku. SŠ IGK Kiseljak ispratila je ukupno 74, a SSŠ Fojnica 53 maturanta.

SŠ IGK Kiseljak iškolovala je još jedan naraštaj gimazijalaca, ekonomista, komercijalista, poslovnih tajnika te učenika umjetničke škole, dok je iz školskih klupa SSŠ Fojnica izašao još jedan naraštaj medicinskih sestara- tehničara, fizioterapeutskih i farmaceutskih tehničara te kuhara i frizera.

Defile maturana kroz Kiseljak je događaj koji se ne propušta. Roditelji, rodbina i prijatelji maturanata već tradicionalno uživaju u defileu mladosti i ljepote kojeg ove godine nije pokvarilo ni kišovito i prohladno vrijeme. Obilnije kiše za defilea kojeg su predvodile kiseljačke mažoretkinje nije bilo, tek pokoja kap da prikrije suzu ponosnih roditelja.

Bez obzira na to hoće li u potragu za poslom ili će nastaviti školovanje, za maturante je završilo jedno od najljepših razdoblja o životu. Nakon maturalne zabave , većina će krenuti s realiziranjem planova i želja kojih imaju pregršt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije