poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu

Objavljen foto- robot kamiondžije za kojega se sumnja da je ubio Jelenu Marjanović

aasda
06.04.2017.
u 15:45

Policija njemačkog grada Freiburg u suradnji s kolegama iz Austrije napravila je foto-robot ubojice, koji je u Njemačkoj i Austriji ubio dvije žene, i to gotovo na isti način na koji je prije godinu dana u Beogradu usmrćena pjevačica Jelena Marjanović, prenosi Express. 

Naime, brojni detalji zločina u Borči poklapaju se s ubojstvom Karolin Gruber (27), koja je silovana i ubijena 10. studenog 2016. u šumi u Endingenu, i francuske studentice Lusil K. (20), koja je ubijena 12. siječnja 2014. u Austriji. Obje su, za razliku od zločina u Beogradu, prethodno silovane.

Po završetku analize DNK-a koju obavlja Interpol bit će poznato je li je Jelena žrtva serijskog ubojice.

Poslije objavljivanja novog foto-robota u njemačkom visokotiražnom dnevnom listu „Bild” policija očekuje više informacija od stanovništva. Objavljen je poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu prikazanu na slici.

Foto-robot pokazuje čovjeka s naočarima, od 50-55 godina starosti, visine od 1,75 do 1,80 metara, a kao oružje je koristio željeznu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?