Uručena donacija

Odak: Uvijek ćemo se sjetiti ovakvih ustanova i pomoći koliko smo u mogućnosti

svobitelj01_brs_bih_27082015
28.08.2015.
u 06:30

Ustanovi "sveta obitelj" jučer je uručen dio novčanih sredstava koja su prikupljena na humanitarnom koncertu "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme" te darovi tvrtke Kraš

Ustanovi Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama "Sveta Obitelj" iz Mostara jučer je uručena vrijedna donacija, dio novčanih sredstava koja su prikupljena na humanitarnom koncertu "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme", koji je 10. kolovoza ove godine održan na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici.

Uz to, ustanovi "Sveta Obitelj" uručeni su i darovi tvrtke Kraš koja se pridružila ovoj hvalevrijednoj akciji. Sestra Krunoslava Adžamić, ravnateljica ustanove "Sveta Obitelj" iz Mostara, povela je predstavnike Organizacijskog odbora humanitarnog koncerta i tvrtke Kraš u obilazak ustanove "Sveta Obitelj" čijim su štićenicima tom prigodom, a na njihovu radost, i uručeni prigodni darovi.

Pomagat će se i ubuduće

- Uime Organizacijskog odbora humanitarnog koncerta "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme", želim kazati da smo dio novčanih sredstava od ovoga velikog koncerta uputili na više mjesta.

Ove godine jedan dio novčanih sredstava uputili smo udruzi "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada, potom za crkvu u Lipnu, za obnovu župne crkve u Donjem Ograđeniku, a dio sredstava je uručen Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama "Sveta Obitelj" u Mostaru.

Ovom prigodom želio bih zahvaliti svima koji su doprinijeli ovoj velikoj humanitarnoj akciji i mogu kazati kako ćemo se i ubuduće, ako budemo održavali koncerte, sjetiti ovakvih ustanova i pomoći im koliko budemo u mogućnosti, kazao je jučer u izjavi za predstavnike medija Mario Odak, predsjednik Organizacijskog odbora humanitarnog koncertu "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme".

Zahvala dobročiniteljima

Sestra Krunoslava Adžamić, ravnateljica ustanove Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama "Sveta Obitelj", na kraju je uputila riječi zahvale organizatorima ovoga humanitarnog koncerta, ali i svim drugim dobročiniteljima koji pomažu rad ove ustanove.

- Iskreno me raduje što su organizatori ovoga velikog humanitarnog koncerta i ovoga puta mislili na nas te nas uključili u ovu humanitarnu akciju.

Koristim priliku da zaista, od srca, zahvalim ovim ljudima koji su nam pomogli, želim Božji blagoslov i organizatorima koncerta i predstavnicima tvrtke Kraš, ali i svim drugim dobročiniteljima koji nam pomažu i od čije pomoći mi uglavnom živimo, kazala je ravnateljica ustanove "Sveta Obitelj" sestra Krunoslava Adžamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?