u sipa-i

Održan sastanak rukovoditelja tužiteljstava i policijskih agencija

13.12.2018.
u 18:01

Na sastanku rukovoditelja tužiteljstava i policijskih agencija koji je održan danas u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Istočnom Sarajevu razgovarano je o preporukama Europske komisije iz oblasti organiziranog kriminala i korupcije (Peer Review preporuke) i implementaciji državne Strategije za borbu protiv korupcije 2015. - 2019.

Sastanku su nazočili direktor SIPA-e Perica Stanić, šef policije Brčko distrikta BiH Goran Pisić, direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum, direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač, v.d. glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Gordana Tadić, glavni tužitelj Republičkog javnog tužiteljtsva Republike Srpske Mahmut Švraka, v.d. glavnog tužitelja Federalnog tužiteljstva Federacije BiH Tihomir Jurko, glavni tužitelj Tužiteljstva Brčko distrikta BiH Zekerija Mujkanović i predstavnici Visokog sudskog i tužilteljskog vijeća Amila Rahić i Enes Šehić.

Rad strateškog foruma podržava Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće u okviru projekta "Podrška pravosuđu u BiH - Jačanje tužiteljskih kapaciteta u sustavu kaznenog pravosuđa", a kompletan projekt podržale su vlade Švicarske i Norveške, priopćeno je iz SIPA-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije