Primopredaja

Općina Kreševo nastavlja putem koji je trasirao dosadašnji načelnik Vidović

12.11.2016.
u 08:00

Dosadašnji načelnik općine Kreševo Radoje Vidović ovih je dana, sukladno rezultatima lokalnih izbora, predao dužnost novoizabranom načelniku Renatu Pejaku. Obojica su članovi HDZ-a BiH, a Pejak je na listopadskim izborima bio jedini kandidat za načelnika Kreševa. Sudeći po izjavama s primopredaje, Kreševo će s Pejakom na čelu nastaviti putem koji je trasirao Vidović, putem financijske stabilnosti općinskog proračuna te gospodarskog razvitka i izgradnje infrastrukture. Prilikom primopredaje Vidović je čestitao Renatu Pejaku na stupanju na dužnost načelnika te mu zaželio mnogo uspjeha u vođenju općinske administracije. Osvrnuo se i na projekte realizirane tijekom njegova mandata koji su, kako je naglasio, od iznimnog značaja za budućnost kreševskoga kraja, kao i na projekte koji su u fazi realizacije, a čija je ukupna vrijednost 762.000 maraka.

To su infrastrukturni projekti u Poslovnoj zoni “Resnik”, sanacija i uređenje deponija, izgradnja gradske sportske dvorane, “zeleni otoci” te drugi projekti. Pejak je naglasio kako u njegovu radu u odnosu na Vidovićev neće biti nikakvih velikih zaokreta ili odstupanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije