Žepče

OŠ ‘Fra Grga Martić’ Ozimica proslavio 52. rođendan

10.05.2016.
u 08:00

Djelatnici i učenici OŠ “Fra Grga Martić” Ozimica, Žepče, svečano su proslavili 52. rođendan i Dan škole. Školskom slavlju su se odazvali brojni gosti iz društvenog i političkog kulturnog života. Priča o postojanju ove obrazovne ustanove započela je još davne 1964. godine. U svom pozdravnom obraćanju ravnatelj Ivo Bilonić naglasio je specifičnosti ove škole koja u svom sastavu ima četiri područne škole od 1. - 9. razreda i pet područnih škola od 1. - 5. razreda.

Uime općinskog načelnika nazočnima se obratio predsjedatelj OV-a Muhamed Jusufović koji je poželio da škola nastavi s dobrim radom, kao što je to činila i u proteklih 50 godina. Proglašeni su najuspješniji učenici te su prezentirana dostignuća koja je ova obrazovna ustanova polučila tijekom protekle godine. Po prvi put u povijesti škole uručene su dvije nagrade za učenika generacije, Sumeji Hadžić i Stjepanu Jozinoviću. Tijekom svečanosti pohvaljeni su i ostali učenici koji su u različitim oblastima ostvarili uspješne rezultate. Posebice dirljiv bio je ispraćaj u mirovinu nastavnice Jele Kajić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije