sarajevo

Osmanović razgovarao s novoimenovanim veleposlanikom BiH u Saudijskoj Arabiji

sastanak
MCPBiH
20.04.2016.
u 14:03

Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović razgovarao je danas u Sarajevu s novoimenovanim veleposlanikom Bosne i Hercegovine u Kraljevini Saudijskoj Arabiji Senahidom Bristrićem, koji idućeg mjeseca preuzima dužnost u Rijadu.

Osmanović je čestitao veleposlaniku na izboru i zaželio puno uspjeha u budućem radu, izražavajući očekivanje kako će za vrijeme svog mandata uspjeti promovirati potencijale Bosne i Hercegovine i djelovati na uspostavljanju veće suradnje u oblastima u kojima nadležnosti ima Ministarstvo civilnih poslova.

Ministar Adil Osmanović naglasio je kako mnogo očekuje, jer je Kraljevina Saudijska Arabija ranije izrazila želju za suradnju s Ministarstvom u oblastima zdravstva, kulture, nauke, obrazovanja, sporta.

Veleposlanik Bristrić zahvalio je na prijemu i izrazio nadu da će u suradnji sa Ministarstvom civilnih poslova uspjeti iznaći najbolja rješenja u interesu obje zemlje.

Bristrić na poziciju veleposlanika u Rijad odlazi s bogatim diplomatskim iskustvom, a u Saudijskoj Arabiji bio je veleposlanik BiH i ranije, i to čak 12 godina, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?