najpopularnije boje

Ove trendi boje će obilježiti modnu scenu u 2023.

zena
14.02.2023.
u 07:20

Kao i svaku, tako će i ovu godinu obilježiti niz trendova, a neki od njih dotiču se i boja koje će biti najpopularnije i koje će se najviše nositi.

Mogli bismo reći da će ova godina biti doista opuštena kroz boje u kojima se mnogi osjećaju udobno i koje vole nositi, a baš one sad su i u trendu.

Govorimo o zelenoj, crnoj, pink, sivoj i boji kave koje će se kombinirati uz brojne druge boje, ovisno o tome kako se smjenjuju godišnja doba. Prošlu 2022. godinu obilježilo je dopaminsko odijevanje te žive i žarke boje, a sada su ipak na redu uobičajene boje. Naravno, neki ih vole, neki ne, a mi donosimo par ideja za inspiraciju kako biste ih mogli početi nositi – već danas.

Evo koje će boje biti najpopularnije u 2023:

Crna

Ako bismo morali izdvojiti onu jednu boju koja je uvijek u trendu te baš nikad ne izlazi iz mode, crna se nameće kao nepogrješiv odabir, tako ni ova godina nije iznimka te je to boja koja će biti popularna.

Zelena

Zelena će se sada nositi baš u svim nijansama i niti s jednom nećete pogriješiti. Ona je uvijek bila i ostala klasik, a posebice smaragdno zelena nijansa, koja se baš uvijek povezuje s elegancijom.

Pink

Pink boja izrazito je bila popularna u 2022. godini, a trend se nastavlja i dalje. Oni koji vole otkačenost i žive boje zasigurno će odabrati vibrantne nijanse, a ako ipak birate romantiku i ležernost, tu su nježne nijanse. Dolaskom proljeća i ljeta, vjerujemo da će ova boja biti uključena u brojne modne kombinacije.

Siva

Također boja s kojom ne možete pogriješiti i jedna od onih koja je uvijek u trendu, a uvijek je možete kombinirati s drugim bojama i tako postići styling koji želite. Ove godine najpopularnija će biti beton-siva, ne pretamna, ne presvijetla nijansa, već taman za svakakve kombinacije!

Boja kave

Mocha smeđa boja pravi je izbor ako volite ležernost te uz kombinacije crnog ili bijelog. Na vama je da birate, a jedno je sigurno – ova boja postaje sve popularnija kod modnih influencerica i fashionistica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije