zasladite si dan

Ovo je vrsta čokolade koju biste trebali jesti prema vašem horoskopskom znaku

čokolada
Shutterstock
16.02.2024.
u 09:41

Kada vas uhvati želja za slatkim, čokolada je pravi izbor za vas. Naravno, možete odlomiti kockicu čokolade, ali postoji toliko mnogo drugih čokoladnih užitaka—pa je teško odabrati samo jedan. Zato, otkrijte koja je prava vrsta čokolade za vas na temelju vašeg horoskopskog znaka, piše Best Life.  

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) - Čokoladni lava kolač: Kao odvažnom vođi zodijaka, Ovnu treba čokoladnu poslasticu koja donosi toplinu - zbog čega Stina Garbis, astrologinja i vlasnica Psychic Stina, kaže da je čokoladni lava kolač idealan za ove vatrene znakove. 'Pošto Ovan kipi od energije, topla čokoladna lava torta u je poslastica za kojom posežu kad god im se ponudi', kaže Garbis.

Bik (20. travnja - 20. svibnja) - Jagode prelivene čokoladom: Nije tajna da su Bikovi ljubitelji luksuza. Međutim, oni mrze promjene i neće pristati na poslasticu koja je izvan njihove zone udobnosti. Stoga, ništa nije bolje od ukusnih jagoda prelivenih čokoladom za ove zemljane znakove. Od slatkoće jagode do bogatstva čokolade, 'ova kombinacija privlači Bikovo uživanje u taktilnim iskustvima', kaže Raquel Rodriguez, astrologinja i osnivačica Your Zodiac-a.

Blizanci (21. svibnja - 21. lipnja) – Čokoladne praline: Blizanci vole raznolikost i lako im dosadi monotonija, zahvaljujući svom znatiželjnom umu, otvorenoj osobnosti i neodlučnosti. 'Kutija različitih pralina nudi im mnoge okuse koje mogu istražiti, 'Jednostavno rečeno, to je čokoladno iskustvo koje ih tjera na pogađanje i angažiranost, slično kao i njihovi okusi koji se neprestano mijenjaju'.

Rak (22. lipnja - 22. srpnja) – Čokolada s karamelom i soli:  Rak uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima. 'Čokolade s morskom soli i karamelom nude skladnu ravnotežu slatkog i slanog, što je idealno za Rakovu dubinu emocija i kompleksnost', objašnjava Rodriguez. Morska sol također odražava njihovu povezanost s elementom vode.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza) - Čokoladna kupola: Lavovi ne žele čokoladni desert samo da bi zadovoljili svoje nepce; žele cijelo iskustvo. Dakle, sasvim je prikladno da uživaju u otmjenoj čokoladnoj kupoli. Rodriguez kaže da desert s čokoladnom kupolom ima poseban šmek koji Lavu savršeno pristaje: 'Trenutak otkrivanja skrivenog blaga ispod čokoladne ljuske odražava Lavovu vlastitu prirodu - odvažan, velikodušan i uvijek s dozom drame'.

Djevica (23. kolovoza-22. rujna) - Čokoladni mousse: S okom za detalje, Djevice se ne zamaraju trendovima. Stoga ovi zemljani znakovi ne mogu pogriješiti s odabirom čokoladnog Moussa. 'Profinjena jednostavnost čokoladnog moussea u skladu je s perfekcionističkom i minimalističkom estetikom Djevice', kaže Rodriguez, 'Glatka tekstura i bogat, ali nježan profil okusa nudi sofisticirano iskustvo koje odgovara ukusu Djevice'.

Vaga (23. rujna-22. listopada) - Čokoladna pita: 'Vaga voli dobro izbalansiranu čokoladnu krem ​​pitu', kaže Gabris. Odlično im pristaje jer cijene finije stvari u životu, a ovaj čokoladni užitak svakako je poseban. Romantične i prijateljski raspoložene Vage mogle bi se čak nadahnuti da same naprave pitu i poklone je svojim voljenima.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog) - Espresso zrnca prelivena tamnom čokoladom: Energija Škorpiona može biti pomalo mračna i prevrtljiva. Rodriguez kaže da zrnca espressa prelivena tamnom čokoladom dobro pristaju jer su 'tajanstvena poslastica koja je u skladu sa zagonetnom i strastvenom prirodom Škorpiona'. Dodaje i da mješavina čokolade i espressa predstavlja slojevitu osobnost Škorpiona.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca) - Čokoladna torta: Teško je za Strijelce odabrati samo jednu čokoladu jer oni vole sve isprobati. Garbis kaže da ne mogu pogriješiti s čokoladnom tortom. 'Oni su tip znaka koji vjeruje da svaka prilika zaslužuje tortu, pa neka bude čokoladna', kaže ona i dodaje da svi vole čokoladnu tortu baš kao što svi vole Strijelce.

Jarac (22. prosinca-19. siječnja) - Čokoladni martini: Čokoladni martini utjelovljuje sofisticiranost i zato je savršen za Jarčeve. Vole klasiku, ali to ne znači da njihova narudžba deserta mora biti dosadna. 'To je dokaz njihovog uvjerenja da naporan rad uvijek treba biti nagrađen finijim stvarima u životu, poput savršenog koktela na kraju dugog dana', kaže Rodriguez. Ovi zemljani znakovi neće moći odoljeti elegantnoj prezentaciji i bogatim okusima.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) – 'Superfood' čokoladica: Za Vodenjaka koji razmišlja unaprijed, Rodriguez preporučuje 'superfood' čokoladicu. Ne samo da je puna okusa, već je i puna hranjivih tvari kao što su acai i goji bobice. 'Ovi nekonvencionalni sastojci u skladu su s Vodenjakovom ljubavlju prema inovacijama i njihovim velikim interesom za dobrobit i održivost. Ova čokolada omogućuje Vodenjacima da se brinu i za planet i za svoje osobno zdravlje', kaže Rodriguez.

Ribe (19. veljače – 20-ožujka): Brownie sa sladoledom: Ribe su ljubavni sanjari zodijaka, pa su slatke poslastice njihova jača strana. 'Brownie sa sladoledom, sa svojim slojevima topline, slatkoće i ugode, savršen je za Ribe', kaže Rodriguez Ovi vodeni znakovi poznati su i po svojim dubokim osjećajima. 'Ugodna kombinacija toplog i hladnog u ovom desertu ogledalo je kompleksnosti Riba', dodaje Rodriguez.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?