UZBUNA U SELIMA
Povratak na članak

Paučina iz zrakoplova preplašila Hercegovce

Chemtrails se pojavljuju u zemljama članicama NATO-a, ili u zemljama potpisnicama Partnerstva za mir NATO-a

Komentari 6

CV
cro_vuko
12:21 23.10.2014.

@Pegaz. A gdje si se ti to informiro? Znas koristit internet, sve informacije su ti dostupne, tebi je glava u pijesku jer ne zelis pogledat ozbiljne izvore informacija i puno ti je lakse procitat neke teorije zavjere nego objektivno razmotriti cinjenice. Nista nisi odgovrio na moj komentar, samo si me nazvo naivcem. Je li mi mozes objasnit kako su ti neki "zli" ljudi uspjeli prevariti sve te inzenjere i tehnicare iz stotina firmi koje sudjeluju na razvoju tako nekog sustava kao sto je avionski pogon?

VL
CV
cro_vuko
14:03 24.10.2014.

upisite u google chemtrails, prvi link vodi na wikipediju gdje je sve lijepo objasnjeno i sve te vase teorije zavjere su opovrgnute sa racionalnim objasnjenjima. Pa i propelerski avioni stvaraju te oblake samom rotacijom ili je mozda i to sve neka zlocesta korporacija namazala propelere nekom kemikalijom?

VL
DJ
djurex
12:42 21.10.2014.

Monsato korporacija zaprasiva zemljiste..kroz par godina nista vise nece samo nicati..unistavaju sve prirodno i onda nam "poklanjaju" gmo sjeme da nas "spase"..

VL
PH
phobosMMMMM
15:45 23.10.2014.

-----upisati u youtube: ----- S čime nas to zaprašuju? (What In The World Are They Spraying) ----- Zašto nas zaprašuju avionima? (Why in the world are they spraying 2012.) ----- Od Chemtrailsa do Pseudoživota - Tamna strana sintetičke biologije

VL
CV
cro_vuko
16:01 21.10.2014.

pa dajte se malo uozbiljite i ne prenosite "nepametne" teorije zavjere. XY korporacija je uspila prevarite tisuce i tisuce inzenjera i tehnicara koji razvijaju i odrzavaju avionske sustave i uspila ubacit kemijske otrove. da bas je to moguce

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.