UZBUNA U SELIMA

Paučina iz zrakoplova preplašila Hercegovce

chemtrails
Rajko Polić
21.10.2014.
u 09:12

Chemtrails se pojavljuju u zemljama članicama NATO-a, ili u zemljama potpisnicama Partnerstva za mir NATO-a

Dva zrakoplova s velike visine protekloga sunčanog vikenda, na očigled brojnih mještana sela Mostarskog blata, između Širokog Brijega i Mostara, izbacila su bijelu paučinastu tvar koja je nakon nekoliko minuta pala po njihovim kućama, automobilima, vinogradima. Prema tvrdnjama svjedoka koji su svoju priču, kako su kazali, spremni ispričati bilo kojem istražnom tijelu u BiH i potkrijepiti fotografijama koje su napravili na licu mjesta, naišla su dva zrakoplova nepoznatih oznaka na velikoj visini preko zračnog prostora BiH.

Iza njih je, tvrde svjedoci, ostao bijeli trag nakon čega je bijela smjesa slična paučini počela padati po dvorištu njihovih kuća. Nismo znali o čemu se radi, i tvar smo izolirali kako bi je predali stručnjacima na ispitivanje. S obzirom da su na internetu pronašli dosta podataka o tome kako se, navodno, radi o otrovnim genetičkim vlaknima, mještani traže konkretnu istragu. Mediji su dosta pisali proteklih godina o kemijskom elementu pod nazivom chemtrails. Za razliku od kondenzacijskih tragova, chemtrails ili kemijski tragovi, prema stotinama tisuća očevidaca i istraživača ove pojave, “nastaju” na puno manjim visinama. Nakon što se pojave, ostaju satima na nebu i ravnomjerno se šire tako da nakon nekoliko sati tvore nešto nalik na tanki sloj oblaka iznad tog područja.

Chemtrails su posebni i po tome što nastaju izvan uobičajenih ruta civilnog zračnog prometa, te se pojavljuju u tri najčešće formacije: X formacija, mrežasta formacija i paralelne linije. Prema tvrdnjama ekologa, kemičara, biologa, po rezultatima analiza kišnice i uzoraka tla (koji su identični u cijelom svijetu) chemtrails se, između ostalog, u najvišem postotku sastoje od aluminijevog oksida, soli barija, dibrometana, kancerogenog dodatka za gorivo i insekticida i oni su vlaknaste tvari boje slične paučini. Chemtrails se pojavljuju u zemljama članicama NATO-a, ili u zemljama potpisnicama Partnerstva za mir NATO-a. U Hrvatskoj su prvi put dokumentirani 27. svibnja 2000. - dan nakon pristupanja Partnerstvu za mir. Ne znamo o čemu se konkretno radi, ali ćemo tražiti istragu, tvrde naši sugovornici koji priču dokumentiraju konkretnim fotografijama.

Ključne riječi

Komentara 6

CV
cro_vuko
12:21 23.10.2014.

@Pegaz. A gdje si se ti to informiro? Znas koristit internet, sve informacije su ti dostupne, tebi je glava u pijesku jer ne zelis pogledat ozbiljne izvore informacija i puno ti je lakse procitat neke teorije zavjere nego objektivno razmotriti cinjenice. Nista nisi odgovrio na moj komentar, samo si me nazvo naivcem. Je li mi mozes objasnit kako su ti neki "zli" ljudi uspjeli prevariti sve te inzenjere i tehnicare iz stotina firmi koje sudjeluju na razvoju tako nekog sustava kao sto je avionski pogon?

CV
cro_vuko
14:03 24.10.2014.

upisite u google chemtrails, prvi link vodi na wikipediju gdje je sve lijepo objasnjeno i sve te vase teorije zavjere su opovrgnute sa racionalnim objasnjenjima. Pa i propelerski avioni stvaraju te oblake samom rotacijom ili je mozda i to sve neka zlocesta korporacija namazala propelere nekom kemikalijom?

DJ
djurex
12:42 21.10.2014.

Monsato korporacija zaprasiva zemljiste..kroz par godina nista vise nece samo nicati..unistavaju sve prirodno i onda nam "poklanjaju" gmo sjeme da nas "spase"..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?