Kiseljak

Po uzoru na velike gradove održan prvi ‘Ladies Night’

19.04.2016.
u 11:00

“Ladies Night”, naziv je događaja kojemu je cilj okupiti pripadnice ljepšeg spola te im uz prigodan program i druženje omogućiti da barem jednu večer zaborave svakodnevne brige i probleme. U velikim gradovima uobičajen događaj, ovih je dana održan i u puno manjem mjestu - Kiseljaku. Inicijatorica događaja bila je Kristina Josipović, a njezinu ideju o “Ladies Nightu” u Kiseljaku objeručke su prihvatile mnoge Kiseljačanke. Među njima i članice Zajednice žena HDZ-a BiH.

- Dobre majke, političarke, liječnice, sve su to žene čija borba za ravnopravnost nikad ne prestaje. No, nama ženama treba predah od svakodnevnih briga, a jedna ovakva večer idealna je prilika za druženje i opuštanje od svakodnevice, kazala je na početku “Ladies Nighta” dr. Vlatka Komšić, predsjednica Zajednice žena HDZ-a BiH “Kraljica Katarina Kosača”, OO Kiseljak. Potporu održavanju “Ladies Nighta” u Kiseljaku dao je Mladen Mišurić- Ramljak, načelnik općine, koji je bio pokrovitelj događaja.

“Ladies Night” u Kiseljaku počeo je višestruko nagrađivanom predstavom “Šmizle”, u izvedbi Gradskog kazališta mladih iz Viteza. Nakon odlične predstave koja je u do skoro posljednjeg mjesta popunjenoj kinodvorani Hrvatskog doma popraćena burnim pljeskom, druženje Kiseljačanki se nastavilo u caffe baru “Black diamond”, jednom od sponzora “Ladies Nighta” u Kiseljaku. Zahvaljujući ovom te ostalim sponzorima; Jani, Konzumu, dmu, svadbenom salonu Shambala, Inomi, Marccaffeu, Galantu, Flormaru i cvjećarni mb Novolux, svaka od dama dobila je mali dar.

“Ladies Night” u Kiseljaku bio je potpun, a Kiseljak je njegovim organiziranjem dokazao da je sredina spremna praviti iskorake u kulturnim i društvenim događajima, po uzoru na velike gradove. Inače, “Ladies Night” u Kiseljaka imao je i humanitarnu notu. Dobrovoljnim prilozima Kiseljačanke su pomogle rad “Zrake sunca”, udruge koje okuplja žene oboljele od karcinoma dojke te Udruge “Naša djeca”, čiji su članovi roditelje djece s poteškoćama u razvoju.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije