autocesta A1

Počeli su radovi na sanaciji puta na dionici Podlugovi – Sarajevo

radovi na putu
04.08.2019.
u 12:04

Prije par dana počeli su radovi na sanaciji putne konstrukcije na dionici autoceste A1 Podlugovi – Sarajevo sjever. Radove izvodi tvrtka Euro-asfalt d.o.o. Sarajevo, a nadzor vrši konzorcij Modus Projekt d.o.o. Kakanj i AIK Inženjering d.o.o. Banovići.

Kako je planirano, radovi će trajati 90 dana i izvodit će se u više etapa. U prvoj etapi koja je počela 1. kolovoza vrši se izmjena režima prometa u dužini od oko 2 km. Vozila koja putuju desnom trakom (smjer Podlugovi – Sarajevo sjever) preusmjeravaju se na lijevu traku (smjer Sarajevo sjever – Podlugovi), te se promet odvija dvosmjerno lijevom trakom do km 58+800, nakon kojeg se promet odvija normalnim tijekom.

Iz Autocesta FBiH su pozvali vozače na poštivanje privremeno postavljene prometne signalizacije, posebno brzine kretanja vozila, kako ne bi ugrozili ni svoju ni sigurnost drugih sudionika u prometu na autocesti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?