majstorija

Pogledajte što fantastični Modrić radi na treningu, ovo se ne viđa baš često

12.02.2022.
u 13:23
Luka je vratarima Reala zabijao kao na tekućoj traci. Gađao je male mreže i rašlje, a Courtois i ekipa tek su pogledom mogli pratiti lopte hrvatskog čarobnjaka.
 

Luka Modrić uskoro će potpisati novi ugovor s Realom koji će trajati do ljeta 2023. godine, a to je golema stvar za čovjeka koji je zagazio u 37. godinu života.

No, kapetan hrvatske reprezentacije svojim je igrama itekako to zaslužio budući da je neizostavan član udarne momčadi i igra poput 20-godišnjaka.

Modrić je sve podredio nogometu, uredno i mirno živi sa svojom obitelji, naporno trenera, ali se i odmara kako bi tijelu dao priliku za regenraciju.

A što Modrić radi na treningu Reala, otkriva i video koji se danas pojavio na Twitteru. Luka je vratarima Reala zabijao kao na tekućoj traci. Gađao je male mreže i rašlje, a Courtois i ekipa tek su pogledom mogli pratiti lopte hrvatskog čarobnjaka.

Dnevnik.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije