BRAVO MALIŠANI

Polaznici Dječjeg vrtića Ljubuški i Vitina dobili diplome o završenom predškolskom obrazovanju

02.07.2023.
u 13:51

Jučer su u Dječjem vrtiću Ljubuški i Vitina djeca iz predškolske skupine obilježila kraj vrtićkih dana i početak novih školskih avantura.

Kroz svoje recitacije i pjesme predškolci su zahvalili vrtiću, odgajateljicama, roditeljima i svojim malim prijateljima, za veliku ljubav koju su im pružili, za znanje koje su im prenijeli, za svu strpljivost koju su s njima imali i za sva prijateljstva koja su skupa sklopili. Vjerujemo da je vrtić mjesto koje djeca pamte cijeli život i da u njihovim srcima zauvijek ima svoj mali kutić. Djeca su se pozdravila, ne samo od vrtića nego i od svojih odgajateljica, jer neke od njih su ih čuvale, mazile i pazile otkad su kao bebe došli u vrtić.

Što god naši mališani odlučili biti kad porastu vjerujemo da će u tome biti dobri. A ono najvažnije je, ipak, biti i ostati dobri kao dijete.

„Svim predoškolcima želimo puno sreće u školi. Kroz ove godine smo puno lijepih uspomena stvorili zajedno. Vjerujemo, kada budu veliki, da će se s ljubavlju sjećati svoga vrtića i svojih teta. I Vama dragi roditelji želimo puno sreće u izazovima koji Vas očekuju“ poručili su u Dječjem vrtiću Ljubuški te druženje završili u veselom tonu, jer im je bilo veselo kroz cijelo zajedničko druženje. Nakraju je uslijedila dodjela diploma za uspješno završeno predškolsko obrazovanje.

Bravo za naše predškolce i od srca im želimo da zauvijek u duši ostanu dobri kao dijete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije