Livno

Potukli se članovi SDA u Livnu, dvije osobe teško ozlijeđene

policija
01.02.2018.
u 17:47

Na sjednici Općinskog odbora Stranke demokratske akcije u Livnu, koja je održana u utorak, zabilježene su nemile scene, nakon što su se članovi ove stranke potukli.

Točnije, na sjednici koja se održavala u zgradi Preporoda došlo je do burnih događaja, kada se među prisutnima najprije odvijao verbalni konflikt, nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna.

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nemilih scena na ovoj sjednici jedna osoba je uhićena, potvrdio je za Radiosarajevo.ba glasnogovornik Ministarstva za unutarnje poslove Herceg-bosanske županije Ivica Vrdoljak.

"Prvo je došlo do verbalnog, a kasnije i do fizičkog sukoba u prostorijama Preporoda u Livnu. Osoba rođena 1958. godine sukobila se s osobom rođenom 1961. godine, nakon čega se umiješala i jedna osoba rođena 1971. godine, koja je nanijela teže ozljede jednom od sudionika tuče. Jedna osoba potom je uhićena i zadržana u prostorijama Policijske uprave Livno. Nakon kriminalističke obrade, standardnim postupkom, uz izvještaj cijeli slučaj predat je nadležnom županijskom tužiteljstvu", kazao je Vrdoljak.

On je dodao kako je ozlijeđeni oko 19 sati u utorak zatražio liječničku pomoć, te je zbog ozljeda zadržan u Županijskoj bolnici u Livnu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?