LIVNO

Predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin održao sastanak s Veleposlanikom SAD-a Michaelom Murphyjem

12.12.2023.
u 15:00

Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin primio na radni sastanak veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država NJ.E. Michael  Murphy zajedno sa suradnicima, gospođom Courtney Chubb, direktoricom Misije USAID u  Bosni i Hercegovini, gospođom Lyndom Hinds, politički odjel veleposlanstva SAD, gospođom Svjetlanom Buhovac, Mostarski ured veleposlanstva SAD.  

Vukadin je izrazio dobrodošlicu veleposlaniku u svoje osobno ime i ime Vlade Hercegbosanske županije.  

Teme sastanka bile su obnovljivi izvori energije, turistički potencijali, aktualna politička  situacija na prostoru Hercegbosanske županije. 
Predsjednik Vlade upoznao je veleposlanika s aktualnom političkom situacijom, te da se vode  pregovori s izabranim političkim akterima o uspostavljanu i formiranju nove županijske  Vlade. 

Veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država Michael Murphy zahvalio se Vukadinu  na srdačnoj dobrodošlici i informacijama vezanim za područje Hercegbosanske županije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije