posjeta

Predstavnici VSOA MORH-a posjetili Ministarstvo obrane BiH

Pendeš
14.07.2016.
u 13:04

 Ministrica obrane Bosne i Hercegovine Marina Pendeš danas je primila u radnu posjetu brigadnog generala Ivicu Kindera, direktora Vojno sigurnosne obavještajne agencije Ministarstva obrane Republike Hrvatske (MORH).

Tema sastanka bila je razmjena iskustava iz oblasti obavještajno sigurnosnih pitanja između Vojno sigurnosne obavještajne agencije Ministarstva obrane Hrvatske i Sektora za obavještajno-sigurnosne poslove Ministarstva obrane BiH.

Današnja posjeta je jedna u nizu aktivnosti iz Plana bilateralne vojne suradnje za 2016. godinu ministarstava obrane BiH i Hrvatske, te nastavak uspješne suradnje između dvaju ministarstava.

Delegaciju MOBiH činili su pomoćnik ministrice obrane za obavještajno-sigurnosne poslove Marinko Šiljegović i njegovi suradnici Mustafa Sinanović, Edin Hasanspahić, Jozo Perić i Milijana Simić, dok su delegaciju Ministarstva obrane Hrvatske činili brigadni general Ivica Kinder, pukovnik Vigor Maštruko i Bruno Stanić, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva odbrane BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?