prepoznajete li se?

Prema astrolozima, ovo su dva najinteligentnija horoskopska znaka

djevojka
ilustracija
19.05.2022.
u 19:09

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Ova astrološka mjerenja mogu predvidjeti sve, od vaše romantične kompatibilnosti do zdravlja. No, kada je u pitanju inteligencija, koji znak je zauzeo tron? Naime, kako piše Reader's Digest, Vodenjak i Škorpion najpametniji su horoskopski znakovi, kažu astrolozi, ali iz dva vrlo različita razloga.

Osobe rođene pod znakom Vodenjaka imaju najvišu razinu analitičke inteligencije koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i kvocijentom inteligencije. Škorpioni, s druge strane, imaju pronicljiviju pamet; oni su najbolji u realnoj procjeni i razumijevanju svijeta u cjelini. To ne znači da drugi znakovi nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage također imaju dosta kognitivnih sposobnosti, dok su Rak i Ribe emocionalno najinteligentniji; drugim riječima, izvrsni su u prepoznavanju i rasuđivanju vlastitih i tuđih osjećaja. S druge strane, zemaljski znakovi, Bik, Djevica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju, a vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strijelac, obično su najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije