susret u Lisabonu

Prijateljice razdvojene ratom u BiH se srele nakon 24 godine

Facebook
26.02.2019.
u 14:38

Prijateljice iz djetinjstva Irenu Savić i Asaki Dizdar Mehić razdvojio je rat u Bosni i Hercegovini. Prije deset godina pronašle su jednu drugu na društvenoj mreži Facebook, a tek sada su se prvi put srele i to u Lisabonu.

Dvije prijateljice potvrdile su još jednom da prava prijateljstva ništa ne može prekinuti, čak ni kilometri udaljenosti. Nakon rata Asaki Dizdar Mehić preselila je u Norvešku, dok Irena nakon rata živi u Srbiji, piše Klix.ba. 

Njihov prvi susret nakon rata dogodio se u Lisabonu, jednom od najstarijih gradova na svijetu, nakon što su pobijedile na #MeetHalfway natjecanju. Iako se godinama nisu vidjele, Irena i Asaki tvrde da su ostale najbolje prijateljice. Kazale su kako mogu živjeti u različitim zemljama, ali ne dopuštaju da ih daljina razdvoji. 

One su dobile priliku u čast prijateljstva provesti vikend u glavnom gradu Portugala i upoznati njihovu tradiciju i kulturu te posjetiti neke od najznačajnijih znamenitosti. 

"Prošli tjedan smo moja prijateljica iz djetinjstva i ja dobile nagradno putovanje. Zahvaljujem se svima koji su nam omogućili ovaj nezaboravni vikend. Vrijeme nas je poslužilo, a svaku minutu smo iskoristile za obilazak grada. Šetale smo satima. Probale smo najukusniju hranu i pile najbolje vino", napisala je Irena Savić na svom Facebook profilu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije