Dug je dug

​Prijava zbog duga za struju od čak 2 feninga

dug
08.01.2016.
u 18:04

Na društvenim mrežama se pojavila zanimljiva ''opomena'' pristigla iz Javnog poduzeća Elektroprivreda hrvatske zajednice Herceg-Bosne u Jajcu, prenosi Pogled.ba

Zbog duga od ukupno 2 feninga, iz ovog poduzeća od vlasnika priključka zahtijeva se promptna uplata, a posljednji dan na koji se to može učiniti je 15. siječanj.

Vlasnica 'duga' je kroz smijeh rekla kako je sve ispalo smiješno, a da se cijeli događaj u Jajcu prepričava posljednjih dana.

''Babo mi je rekao da tražim kusur kad budem plaćala. Uradit ću to'', kratko je rekla.

Cijela priča hit je u Jajcu posljednjih dana, a kontaktirano je danas i spomenuto poduzeće u kojem su rekli:

„Kraj je godine i mi 'sređujemo' naše financije. Napominjem da govorim napamet – jer nisam upoznata s tim slučajem, ali korisnik je vjerovatno nekad ranije platio manje, a na našem računu stanje mora biti 'nula'. Dug je dug, pa makar dva feninga bio.“

U Odjeljenju za odnose s javnošću ovog poduzeća dodali su i kako se osoba, kojoj je stigla opomena (iz koje je jasno, naglašavaju, da redovno plaća račune na čemu joj se zahvaljuju), treba javiti u njihovu ispostavu u Jajcu te provjeriti kako i kada je došlo do ovog duga.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?