voli nogomet

Princ Johora želi kupiti Valenciju, ima 700 milijuna eura i "zlatni" Boeing

03.03.2021.
u 13:42

Princ Johora Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim namjerava kupiti španjolski nogometni klub Valenciju, a njegovo bogatstvo je impresivno.

Tridesetšestogodišnji princ je najstarije dijete sultana Ibrahima ibni Almarhum Sultan Iskandara, a njihovo bogatstvo se procjenjuje na 750 milijuna eura. Princ je nasljednik replike imanja "The Flinstones" s pogledom na more, 17 soba, dva kraljevska apartmana i svjetionikom.

Foto: Klix.ba
 

Princu je na raspolaganju helikopter, ali i zrakoplov Boeing. Važna mu je vojna disciplina, a voli i oružje, što se može vidjeti na njegovom profilu na Instagramu.

Foto: Klix.ba
 

Princ je oženjen i ima troje djece te je veliki zaljubljenik u nogomet.

Foto: Klix.ba

Vlasnik je kluba Johor Darul Takzim FC koji se natječe u malezijskoj Superligi, a za koji je u prošlosti igrao legendarni igrač Valencije Pablo Aimar. Prije nekoliko godina su s ekipom trenirali i Jaume Domenech, Santi Mina te Paco Alcacer.

Igrači Valencije su bili impresionirani uvjetima u sportskom kompleksu, među kojima je i zatvoreni teren s rashladnim sustavom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?