NIKADA IH NE KORISTI

Profesionalna čistačica objasnila: 'Ove uobičajene kućanske predmete ne biste trebali imati!'

čistiti, čišćenje
Shutterstock
23.04.2024.
u 08:51

Smatra da vam nisu potrebni i da ćete zbog njih samo duže čistiti

Stručnjakinja za čišćenje otkrila je zašto je WC četka u WC-u loša ideja - i kojih se još kućanskih predmeta najbolje riješiti. Naime, WC četka može se činiti kao normalan predmet za zahod - naposljetku, pomaže nam da temeljito očistimo WC školjku, je li tako? Pa, koliko god to bizarno zvučalo, jedan stručnjak iz @cotswoldclean nedavno je objasnio zašto nikada nećete vidjeti WC četku u njihovom WC-u, piše The Sun.

Govoreći u TikTok videu, stručnjakinja je rekla da je WC četka samo jedna od mnogih stvari koje je mrzila čistiti i nikada ne bi imala. Bilo da se radi o običnoj četki ili gumenoj verziji, stručnjakinja je inzistirala da je njihova uporaba jednostavno "nehigijenska". Umjesto toga, pozvali su u videu, držite se izbjeljivača i spužvice – međutim, ne zaboravite zaštititi ruke i kožu gumenim rukavicama.

Namještaj od crnog stakla: Naravno, može izgledati šik, ali, kao što je primijetila @cotswoldclean, svaki crni namještaj bit će noćna održavati besprijekornim. To se posebno odnosi na namještaj od crnog stakla, poput elegantnog stolića za kavu na kojem „nikad neće biti prašine“, kao i crne mat svjetiljke. Nedavno je još jedan guru u industriji upozorio da je ovaj materijal  magnet za kamenac koji je gotovo nemoguće održavati lijepim i čistim. Održavanje crnih slavina također može biti noćna mora u područjima s tvrdom vodom.

Slavine s okretnom i elastičnom cijevi: Još jedan popularan predmet za kućanstvo koji vjerojatno nećete vidjeti u domu profesionalca su ovakve slavine. To je zato što se ove slavine, kako kaže stručnjakinja, „nikad ne mogu pravilno očistiti“, jer se „sva prljavština i kamenac zarobe“.

Otkako je podijeljen na platformi, isječak je prikupio više od 214 tisuća pregleda - međutim, unatoč savjetima, mišljenje je podijeljeno. Mnogi korisnici TikToka, na primjer, imali su problema s odbacivanjem četke za WC, a jedan se pitao: "Oprostite, ali zašto su četke za WC školjke nehigijenske?" ''Što radite sa svojom četkom? To je pomoć pri čišćenju. Kladim se da izbjeljivač stavljate i na plijesan.'' Netko drugi se složio, dodajući: ''Nikad me nećete vidjeti kako stavljam ruke u WC školjku, čak ni s rukavicama. Zadržat ću svoju WC četku.'' ''Izbjeljivač je previše otrovan da bi se redovito udisao. Radije budi nehigijenski s WC četkom", glasio je još jedan komentar. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije