Lokalna samouprava

Projekti vodoopskrbe i odvodnje

10.11.2016.
u 09:00

Više od 20 predstavnika srednje i više upravljačke strukture općina i javnih komunalnih poduzeća iz Federacije BiH završilo je u Bihaću dvodnevnu obuku o temi “Priprema i implementacija infrastrukturnih investicijskih projekata u oblasti vodoopskrbe i odvodnje”.

U okviru priprema za organizaciju obuka na razini BiH, Savez općina i gradova (SOG) Federacije BiH izvršio je procjenu na temelju koje je stručni tim trenera, uz podršku SOG FBiH, kreirao koncept specifične dvodnevne obuke. Uz obuke prvog dana upriličen je i posjet novom postrojenju za pročišćavanje otpadnih voda u Bihaću. Ova obuka je dio projekta “Lokalni lideri u jugoistočnoj Europi: Vodstvo za promjene (LLSEE)” i provodi ga NALAS (Mreža asocijacija lokalnih vlasti jugoistočne Europe), Savez općina i gradova FBiH, a i GIZ (Njemačka razvojna agencija).

Cilj projekta je poboljšati liderske i upravljačke kompeticije donositelja odluka i menadžera iz općina (JLS) i javnih komunalnih poduzeća (JKP) za planiranje i provedbu infrastrukturnih investicijskih projekata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije