ZANIMLJIVO

Pronađite kovanicu među kasicama prasicama: Rekord je 15 sekundi, možete li bolje?

30.04.2020.
u 16:59

Mozgalice često potiču ljude na aktivaciju svojih moždanih stanica i koncentraciju, tako i ova nova mozgalica. Raisin, brand iz Ujedinjenog Kraljevstva, napravio je mozgalicu koja je namučila ljude, kada su pokušali pobijediti rekord njezina rješavanja, prenosi Daily Mail. Cilj ove mozgalice je pronaći skrivenu kovanicu među mnogobrojnim ružičastim kasicama prasicama. Iako se čini lako jer ima ograničen prostor u kojem možete tražiti, ova mozgalica namučila je velik broj ljudi. Rekord u pronalasku kovanice je 15 sekundi, a možete li vi bolje?

Ova ilustracija super je igra za moždane vijuge i nije lako pronaći kovanicu. Kasice prasice su sve gotovo iste, a njihove različite nijanse ružičaste zadaju još veće probleme. No, strpljive osobe uspjet će pronaći kovanicu među njima, a oni koji se muče nek pogledaju donji lijevi kut ilustracije ili rješenje:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?