agrokor

Ramljak: U BiH se razdvajaju Mercator i Konzum

Ante Ramljak
Robert Anić/PIXSELL
13.07.2017.
u 12:10

Razdvajanje bi trebalo biti gotovo 1. rujna

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak najavio je razdvajanje Mercatora i Konzuma u BiH na konferenciji za medije nakon sastanka s dobavljačima u Sarajevu. Razdvajanje bi trebalo biti gotovo 1. rujna.

- Imali smo ponovno prezentaciju dobavljačima, a oni su jako dobro prihvatili dogovoreno. Mercator će preuzeti nazad svojih 83 dućana koji su bili u najmu i vlasništvu prije spajanja s Konzumom, kojemu ostaju njegovi dućani. Radi se o razdvajanju i vraćanju na početne pozicije 2013. godine. Analize u ovih mjesec dana su pokazale da je to najbolja solucija i da imamo dva različita formata u BiH. Danas je to i detaljno financijski prezentirano nabavljačima i mislim da smo ih uvjerili da će im dugovi biti vraćeni i da je vraćeno, nadam se i povjerenje - rekao je Ramljak, prenosi N1.

Dodao je da želi poslati poruku javnosti, a pogotovo zaposlenicima da neće biti naglog otpuštanja ljudi jer za to u ovom trenutku nema potrebe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije