Ekskluzivni intervju: Željka Cvijanović, premijerka RS

Republika Srpska ne održava referendum o odcjepljenju, o tome sada pričaju samo stranci

19.09.2016.
u 07:00

Premijerka RS-a i visoka dužnosnica Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Željka Cvijanović pristala je na telefonski intervju za Večernjak čak i unatoč tome što se audiosnimke ilegalno presretnutih razgovora dužnosnika ovoga entiteta često pojavljuju u medijima. Tema koja se sama od sebe nametnula je odluka Ustavnog suda glede referenduma i jednako tako očekivan odgovor RS-a. 



Premijerko, kako komentirate odluku Ustavnoga suda BiH?


- Ovakva odluka je očekivana i ona je dio šire dirigirane akcije. U suštini, riječ je o jednoj u nizu političkih odluka koje su donijele institucije koje baš nikako ne bi smjele biti vođene politikom. Ako pri tome imamo na umu da u toj instituciji sjede i odlučuju strani suci koji su trebali otići prije 15 godina, to najbolje govori o vjerodostojnosti same institucije i ovih odluka.



Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

US
una-sana
12:13 19.09.2016.

pa da sjede samo domaci sudci onda bi bilo jos gorih kritika, sad ko -bajagi europa i cijeli svijet se urotili protiv Srpskog naroda suplje price koje slusamo vec 25 god. pa kad ce vec Srpski politicari pogledati istini u oci ili je istina za njih samo misaona imenica.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije