Trebinje sve zanimljivija destinacija

Rezervacija sve više, posebno ohrabruje dolazak turista iz Skandinavije

TREBINJE:
16.03.2022.
u 07:40

- Sve bolja svjetska epidemiološka situacija uvjetovala je da imamo rezervacije iz različitih zemalja Europe, a zabilježili smo posjete turista iz skandinavskih zemalja, što nas je ohrabrilo i obradovalo - kazao je Vico

Turistička organizacija Grada Trebinja uvelike se priprema za predstojeću turističku sezonu, a aktualne informacije govore u prilog tome da će i ovo biti dobra turistička godina, kazao je stručni suradnik u gradskoj Turističkoj organizaciji Žarko Vico, javlja Srna.

Prema njegovim riječima, tempo rezervacija u ovome trenutku prati onaj iz 2019. godine, ali i od protekle 2021. godine, kada je posjećenost bila iznimno velika tako da se može očekivati dobra turistička sezona u najjužnijem gradu Republike Srpske.

- Sve bolja svjetska epidemiološka situacija uvjetovala je da imamo rezervacije iz različitih zemalja Europe, a zabilježili smo posjete turista iz skandinavskih zemalja, što nas je ohrabrilo i obradovalo - kazao je Vico novinarima.

Također, pritom je najavio i kako će se trebinjska Turistička organizacija krajem ožujka predstaviti na dvama velikim turističkim sajmovima u Ljubljani i Beogradu.

- U Beogradu ćemo nastupiti u okviru zajedničkoga štanda Turističke organizacije Republike Srpske i predstaviti kompletnu ponudu Trebinja, dok ćemo u Sloveniji naglasak staviti na avanturistički turizam - istaknuo je stručni suradnik u Turističkoj organizaciji Grada Trebinja.

Napomenuo je također kako će gradska Turistička organizacija u okviru kampanje "Gradimo turizam zajedno", koja ima za cilj registraciju neregistriranoga smještaja, organizirati tečaj engleskoga jezika kao izraz dobre volje i motivaciju i za one koji se još nisu prijavili kako bi to i učinili, prenosi srpskainfo.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?