Prvi put u BiH:

Roboti glavne zvijezde Intera Tehnološkog Parka u Mostaru

Prvi put u BiH:
05.10.2016.
u 12:45

Prateći globalne trendove, INTERA Tehnološki Park, u suradnji s najvećim svjetskim proizvođačem industrijskih robota FANUC, predstavlja TechnoBiz Meetup „Next Level: (re)industrijalizacija kroz automatizaciju“ kojem će prethoditi trodnevni „FANUC Open House“, odnosno demonstracija uživo opreme iz portfolija jednog od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih robota, automatike i obradnih centara, prenosi Pogled.ba

Meetup će okupiti vrhunske stručnjake iz područja robotike i automatike koji će sudionicima predstaviti koncepte poput „Industrija 4.0“ te pružiti uvid u prilike za gospodarski razvoj kroz primjenu automatizacije i robotizacije u proizvodnji. Događaj će završiti panel diskusijom koja će sudionicima pokazati kakva nas budućnost čeka kroz (re)industrijalizaciju.

Kako prijeći na sljedeću industrijsku razinu (Next Level) i zakoračiti u svijet automatizacije proizvodnje tj. primjeniti te tehnologije u svom poduzeću, saznajte 19.9.2016. u INTERA Tehnološkom Parku u 12 sati.
Svi zainteresirani prijaviti se mogu na linku, a više informacija dobiti na službenoj web stranici ili na info@intera.ba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije