Tužiteljstvo BiH

Salihović tuži ministra Mektića zbog klevete

Goran Salihović
04.08.2016.
u 16:29

"Ne želimo komentirati neistine i insinuacije koje je u medijima u proteklih dva dana iznosio gospodin Mektić... a za iznesene laži i neistine koje se tiču glavnog tužitelja, bit će pokrenut postupak po tužbi za klevetu", priopćeno je iz Tužiteljstva BiH

Glavni tužitelj Tužiteljstva BiH Goran Salihović pokrenuti će postupak po tužbi za klevetu protiv ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

Nakon što je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić optužio glavnog državnog tužitelja Gorana Salihovića za "mešetarenje" i curenje informacija iz predmeta o kupovini vile Milorada Dodika u Beogradu te predmeta poput Bobar i Pavlović banke, iz Tužiteljstva BiH kazali su kako ovaj organ radi u skladu sa zakonom i da nitko nema pravo vršiti pritisak kada će tužiteljske odluke biti donesene.

"Ne želimo komentirati neistine i insinuacije koje je u medijima u proteklih dva dana iznosio gospodin Mektić, koji je zbog svog nezakonitog miješanja u ingerencije policije i pravosuđa već izazvao reakcije struke i javnosti, a za iznesene laži i neistine koje se tiču glavnog tužitelja, bit će pokrenut postupak po tužbi za klevetu", priopćeno je iz Tužiteljstva BiH, prenosi Klix.

Dodaju da Tužiteljstvo BiH neće dozvoliti bilo kome, pa ni ministru sigurnosti da vrši pritisak radi donošenja tužiteljskih odluka u svrhe nečije predizborne kampanje, jer u tome ne žele sudjelovati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije