Upozorenje proizvođača

Samsungove perilice rublja mogu eksplodirati

30.09.2016.
u 07:00

Samsung je potvrdio da su u tijeku pregovori s američkim Povjerenstvom za zaštitu potrošača poslije podnošenja tužbe protiv ove kompanije zbog njezinih perilica rublja koje mogu “eksplodirati”. Povjerenstvo je upozorilo na probleme s određenim modelima perilica koje se pune odozgo.

Jedna odvjetnička tvrtka iz SAD-a tužila je južnokorejsku kompaniju s napomenom da kvar može izazvati ozljede ili materijalnu štetu. Problemi su uslijedili nakon što je Samsung povukao iz prodaje novi model mobitela Note 7 zbog nekoliko slučajeva eksplozija baterija. Sporne perilice proizvedene su od ožujka 2011. do travnja 2016., prenio je BBC. Samsung nije objavio o kojim je modelima riječ, ali je priopćeno da zbog abnormalnih vibracija može postojati rizik od ozljeđivanja ili oštećenja imovine kada se peru posteljine, veće količine rublja. Na Samsungovoj web-stranici može se unijeti serijski broj perilice da bi se utvrdilo je li aparat među rizičnima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?