Topić primio Grlić Radmana

Sastanak u Orašju: Izaslanstvo Hrvatske upoznato sa situacijom u Posavini

29.08.2020.
u 19:14

U Vladi Županije Posavske u Orašju predsjednik Vlade Đuro Topić primio je visoko izaslanstvo Vlade Republike Hrvatske predvođeno ministrom vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordanom Grlić Radman. 

Sastanku je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović. 

U izaslanstvu ispred Vlade RH bili su uz ostale i Ivan Sabolić, veleposlanik RH u BiH, Zvonko Milas, državni tajnik u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH, Ivan Bandić generalni konzul Generalnog konzulata RH (Tuzla).

Uz predsjednika Vlade Topića, sastanku je nazočio predsjednik Skupštine ŽP Blaž Župarić, Mijo Matanović, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i dr. Perica Jelečević,
član Savjeta Vlade RH za Hrvate izvan RH.

Visoko izaslanstvo Vlade RH došlo je u Orašje u povodu svečane akademije 25. obljetnice filmskog festivala „Dani hrvatskog filma – Ivo Gregurević“ koje će službeno u ime predsjednika Vlade RH otvoriti ministar Radman. 

Predsjednik Vlade Đuro Topić organizirao je radni sastanak u Vladi ŽP u Orašju kako bi visoke goste upoznao s aktualnim temama Županije Posavske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije