som kapitalac od 45 kg

Sat vremena borili se s riječnom nemani i uspjeli je svladati

25.06.2020.
u 18:36

Ribolovac Mensudin Pehlić iz sela Trnovi nadomak Velike Kladuše ulovio je na rijeci Glini pravu grdosiju, soma kapitalca teškog čak 45 kilograma i dugačkog 117 centimetara, pišu Nezavisne.

Pehlić za Nezavisne kaže kako je nedavno na identičnoj lokaciji koju ne želi otkriti upecao još dva kapitalna soma, od kojih je jedan bio težak 37, a drugi 10 kilograma te ih pustio natrag u rijeku.

Kaže kako mu je u izvlačenju ove riječne nemani pomogao kolega Enis Okić s kojima je skupa bio u ribolovu te još jedan ribolovac koji se našao u blizini.

- Jedva smo ga nas trojica nekako svladali za što nam je trebalo oko sat vremena. Neopisiv je osjećaj pobijediti toliku ribu i to se ne može riječima opisati, ovo je san svakog pravog ribolovca. Još ne mogu vjerovati da sam s prijateljima uspio pobijediti takvu neman. Nemam novca da ga prepariram pa ću ga podijeliti susjedima i prijateljima - kaže Pehlić za Nezavisne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije