Sin Pabla Escobara dolazi u Beograd

04.05.2024.
u 19:59

U četvrtak, 9. svibnja, u MTS dvorani Juan Pablo Escobar, autor knjige "Moj otac Pablo Escobar", predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Escobara održat će prvi put uživo predavanje u Beogradu.

U susret predavanju, Juan Pablo će u utorak 7. svibnja od 17 sati biti gost Lagune, svog srbijanskog izdavača i posjetit će knjižaru "Delfi" u Studentskom kulturnom centru, popularnom SKC-u, kako bi se družio sa čitateljima i potpisivao knjigu.

- Jesu li najvećeg svjetskog kriminalca u novijoj povijesti ubili pripadnici kolumbijske policije ili američke tajne službe, rivali iz neprijateljskog kokainskog klana ili je ipak postojala još jedna mogućnost? 

Ova i ostale tajne koje su sačuvane i nakon brojnih igranih, dokumentarnih filmova i serija inspiriranih kokainskim mega-bosom, rasvjetljene su tek kad je autor ove knjige, Juan Pablo Escobar, odlučio da do kraja progovori o svom ocu -  javljeno je iz Lagune povodom najavljenog događaja.

Tek sada se, kako su dodali, objavljena je prava istina o sudjelovanju nekih članova najbliže rodbine u smrti neumoljivog gangstera i pouzdano govori o tome kakav je on bio privatno, a kakav kao političar.

- Biografija "Moj otac Pablo Escobar" koja činjenice crpi sa samog izvorišta, otkriva čime je Escobar uticao na mnoge mafijaše iz drugih zemalja, pa i sa Balkana, i kako je stvoren kult njegove ličnosti kod dobrog dijela Kolumbijaca koji i dan-danas masovno posjećuju njegov grob. 

Kontroverzni život Pabla Escobara i teško naslijeđe, koje autor Juan Pablo još uvijek nosi, skrojili su veoma uzbudljivo štivo koje je za vrlo kratko vrijeme postalo latinoamerički i planetarni bestseler - priopćili su iz Lagune.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?