PLAKANJE OD SMIJEHA

Sjećate se ovog hit videa sa skijališta u BiH: 'Ne, medo je tamo, medooo'

Bjelasnica - Olympic Mountain/Screenshot
18.12.2022.
u 16:38

Na snimci se vidi mladić koji se tek uči skijati i ima problema s upravljanjem na stazi

Snimka s Bjelašnice, planine u Bosni i Hercegovini, nasmijala je korisnike društvenih mreža. Video je prije četiri godine objavljen na Facebook stranici Bjelašnica – Olympic Mountain, no s obzirom da je skijaška sezona počela, dobro je se prisjetiti.  

Na snimci se vidi mladić koji tek uči skijati i ima problema s upravljanjem na stazi. I dok on juri na skijama čuje se glas instruktora koji mu pomaže. S obzirom da je riječ vjerojatno o šali, snimka je mnoge nasmijala do suza. 

Pogledajte: 

Inače, Bjelašnica nudi izbor staza ukupne duljine 14,3 kilometara, od čega je nešto manje od 10 kilometara s oznakom crnih odnosno crvenih, uključujući olimpijski spust. Ove sezone u pogonu bi trebao biti novi četverosjed koji će skijašima učiniti dostupnijim staze na samom vrhu Bjelašnice. 

Skromnija ponuda rezultira i znatno nižim cijenama od onih na najpoznatijem bosanskom skijalištu Jahorini pa se, na planini koja je tijekom olimpijskih igara 1984. bila poprištem natjecanja u muškom alpskom skijanju, dnevna skijaška karta u punoj sezoni može kupiti po cijeni od približno 21,5 eura, dok šestodnevna skijaška propusnica stoji približno 112 eura. 

>> Članak je izvorno objavljen u prosincu 2018. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije