BIHAMK

Slabija magla na širem području Kladnja, Mostara i Čapljine

cesta magla
28.11.2016.
u 07:48

Pretežno mokar ili vlažan kolovoz i pojačan promet vozila u blizini većih gradskih centara karakterizira ovoga jutra prometnu situaciju u Bosni i Hercegovini. Slabije magle ima na širem području Kladnja, Mostara i Čapljine. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, skreće se pažnja na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Apelira se na vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, čije je posjedovanje zakonski obvezno za sve kategorije vozila. Od puteva s aktualnim radovima izdvajaju se magistralni putevi: M-16 Banja Luka-Jajce, M-16.2 Prozor-Jablanica i M-18 Priboj-Simin Han, kao i magistralne puteve M-17 u Bosanskom Šamcu i M-5 u Bihaću.

Zbog radova na području Hrvatske upozoravaju se vozači na moguća duža zadržavanja na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.  Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije