Inicijativa Vlade FBiH

Službena vozila uskoro se neće moći koristiti u privatne svrhe

10.09.2016.
u 10:00

Sudeći po posljednjoj odluci Vlade Federacije BiH na čelu s premijerom Fadilom Novalićem, konačno bi trebao doći kraj netransparentnom korištenju službenih vozila, na što su građani posebno osjetljivi. Inače, vozni park tijela uprave FBiH čine 882 vozila, od čega 837 putničkih i kombija te 45 ostalih.

- Revizorske kontrole unutar institucija FBiH pokazale su da u pojedinim ministarstvima ne postoji dokumentacija kojom se može potvrditi adekvatna kontrola pri korištenju i preuzimanju službenih vozila, odnosno nema dokumentacije koja bi potvrdila da se nakon radnog vremena ne koriste službena vozila u privatne svrhe - navodi se u izvješću Ureda za reviziju institucija u FBiH. U uvidu u rad Federalnog ministarstva financija u prošloj godini, između ostalog, stoji da su financijski troškovi goriva i održavanja službenih vozila iznosili 33.353 KM...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije