Stručni skup

Stručnjaci u Mostaru o novim dostignućima iz kirurgije

20.12.2015.
u 07:00

Predsjednik Udruženja kirurga FBiH doc. dr. sc. Zdrinko Brekalo: Razgovori o transanalnoj, endoskopskoj, laserskoj kirurgiji...

Stručni sastanak o temi "Bolesti rektuma i analne regije" u organizaciji Udruženja kirurga FBiH i Klinike za kirurgiju SKB-a Mostar održan je jučer na Medicinskom fakultetu u Mostaru. Predsjednik Udruženja kirurga FBiH doc. dr. sc. Zdrinko Brekalo je istaknuo da se na stručnom sastanku razgovaralo o najnovijim dostignućima minimalno invazivne kirurgije, transanalne kirurgije, endoskopske kirurgije te laserske kirurgije. "Tema predstavlja izazov u svakodnevnom radu u kirurškoj praksi te je privukla pozornost brojnih eminentnih stručnjaka iz svih područja medicinske djelatnosti koji se bave bolestima rektuma i analne regije, počevši od bazičnih znanosti do dijagnostike i liječenja", istaknuo je doc. Brekalo. U prvoj sesiji moglo se pratiti predavanje: prof. dr. sc. Ines Mrakovčić s Medicinskog fakulteta iz Rijeke, prof. dr. sc. Ante Kvesića i prof. dr. sc. Milenka Bevande iz SKB-a Mostar te prim. dr. sc. Brace Hajdarevića iz bolnice "Dr. Safet Mujić".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?